(ACN) El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, confia que l’alcalde Jaume Collboni complirà la seva paraula i no deixarà entrar els regidors de BComú al govern municipal. “No tinc cap document signat, però mirant les paraules als ulls i donant-los la mà n’hi ha prou com perquè la paraula donada es compleixi”, ha explicat.

No li importa que es mantinguin certs càrrecs

En declaracions a TV3, Sirera ha assegurat que li és igual el “personal tècnic” que tingui el govern de Jaume Collboni per canviar les polítiques municipals. Diu que no li importa que mantingui certs càrrecs, i no considera que això signifiqui mantenir els comuns al govern.

Sirera ha demanat a Collboni actuar aviat per eliminar els obstacles que han fet de Barcelona una ciutat “difícil” per invertir-hi, com ara la moratòria dels hotels o la reserva del 30 % de pisos socials en noves promocions. També ha reclamat que reverteixi alguns carrils bici que són un “desastre”.

El popular ha negat un cop més que la direcció nacional del partit li digués el que havia de votar dissabte passat. “El que em va dir el meu president va ser ‘Dani, fes el que creguis que és millor i facis el que facis et donarem suport”, ha reiterat.