El nou alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, oferirà la primera entrevista a betevé el proper dimecres, 28 de juny. El director de betevé, Sergi Vicente, farà l’entrevista al Saló de Cent de l’Ajuntament, el mateix escenari del ple d’investidura del 17 de juny.

Podràs seguir l’entrevista en directe dimecres, 28 de juny, a partir de les 20 h a la TDT, el canal 166 de Movistar+, el web, l’app i el canal de YouTube de betevé, així com a La Xarxa+.

Les propostes del mandat de Jaume Collboni

L’entrevista servirà per conèixer quines són les línies mestres que poden marcar el mandat de Jaume Collboni a l’Ajuntament de Barcelona. Algunes ja les hem pogut conèixer en aquests primers dies de mandat. L’alcalde rebutja fer més eixos verds a l’Eixample i aposta per recuperar interiors d’illa, defensa acabar les obres del tramvia i les de la via Laietana i s’obre a avaluar el carril bici de la via Augusta.

Un dels primers anuncis del nou alcalde va ser el compromís d’acabar la reforma de la Rambla en tres anys, la meitat del que es va preveure durant el mandat anterior.