Eva Parera

La candidata de ValentsEva Parera, està a favor d’eliminar “les traves que suposen els carrils bici” com el de la via Augusta. També aposta per crear aparcaments dissuasius a les entrades de Barcelona, com per exemple a la Zona Universitària, a la Diagonal, per ajudar a millorar la mobilitat. Ho ha dit en resposta a una pregunta del president del RACC, Josep Mateu, al programa ‘bàsics‘.

En aquesta entrevista, en què Parera ha defensat que Barcelona tingui “autopistes urbanes”, també ha respost les preguntes de dues entitats més de la ciutat, que ha triat d’entre 18 possibilitats. Així, a Amics de la Rambla els ha contestat que per lluitar contra el consum i el tràfic de droga cal crear un pla específic que incorpori tant els cossos de seguretat com els serveis socials.

A la pregunta del Gremi de Restauració de Barcelona sobre com ajudar el sector, la candidata de Valents ha proposat la creació d’una regidoria d’autònoms, rebaixar la taxa de terrasses, consolidar les que es van crear durant la pandèmia i que l’obertura de negocis nous es pugui fer amb una declaració responsable i sense necessitat de tramitar la llicència de primera activitat.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?