Valents proposa fer “el Silicon Valley de Barcelona” a la Marina del Prat Vermell. “És un pol d’atracció, un ‘hub’ tecnològic, de noves ‘start-ups’ amb gent molt jove”, ha definit la candidata de la formació, Eva Parera, en un acte de campanya de les eleccions municipals 2023 al Col·legi d’Economistes de Catalunya. L’alcaldable vol convertir aquesta zona de la ciutat en un nou districte. “Podria ser l’11è districte, pensat com una residència al servei d’aquest ‘hub'”, ha afegit Eva Parera.

Per fer-ho possible, la candidata aposta per construir habitatge a la Marina del Prat Vermell: “Té l’espai idoni per construir-hi habitatges de protecció oficial per a joves que majoritàriament venen de fora a treballar”, ha dit l’alcaldable de Valents. “Si ho fem bé pot ser un punt de creixement i d’atracció de talent i inversions importantíssima”, ha pronosticat Eva Parera.

La creació d’aquesta zona tecnològica també permetria, segons Eva Parera, millorar la connexió de la Marina del Prat Vermell amb la resta de la ciutat, en especial de la muntanya de Montjuïc i la Zona Franca.

Valents facilitarà l’obertura ràpida de negocis

L’alcaldable de Valents també s’ha compromès a facilitar que els empresaris i autònoms puguin obrir negocis ràpidament amb menys tràmits burocràtics. “Accelerarem la tramitació de les llicències per a l’obertura de negocis a través de la implementació d’un llicència d’activitat en 48 hores amb una declaració responsable”, ha explicat Eva Parera. El grup constitucionalista diu que vol construir una administració facilitadora de l’activitat econòmica.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?