Cap de setmana d’activitat intensa a les oficines de Correus de Barcelona que amplien horaris per garantir que tothom pugui votar per correu el 23 de juliol. Una trentena de sucursals allarguen la jornada dissabte i diumenge per poder atendre totes les persones que han de lliurar el vot.

En el cas de l’oficina de la plaça de Letamendi no s’hi han format grans cues, però al llarg de tot aquest dissabte al matí hi ha hagut un degoteig constant de persones que han anat a votar. Escenes semblants s’han repetit a l’oficina de Gran de Gràcia, amb temps d’espera d’uns 20 minuts.

Aquest dissabte estan operatives totes les oficines que estiguin informatitzades, segons ha comunicat Correus. A Barcelona en són 33 i funcionaran tot el dia, de 9 a 21 h. Diumenge també es podrà votar, en aquest cas, a 31 sucursals i només en horari de matí, de 9 a 14 h.

Reforç de treballadors de Correu per al 23-J

De manera paral·lela, s’han contractat prop de 3.500 persones a Catalunya, una xifra que supera els 20.000 treballadors al conjunt de l’estat. Segons Correus, es tracta d’una “contractació sense precedents”. Tot i això, demanen als ciutadans que no s’esperin a l’últim moment per votar.