Flanquejat per tots els integrants de la llista d’ERC per Barcelona, Ernest Maragall ha afirmat que en les properes eleccions municipals “l’única opció real que ha de prendre la ciutadania és entre el que representa Ada Colau i l’aspiració al bon govern, a l’ambició transformadora i progressista” dels republicans i ha afegit que afronta la campanya electoral amb ambició per treballar per a tots els barcelonins.

Maragall ho ha dit en un acte en què ha presentat la llista completa i definitiva d’ERC a les eleccions municipals del 2019, que tancaran simbòlicament la consellera de Justícia, Ester Capella, i el conseller d’Afers Exteriors, Alfred Bosch. Els noms que ocuparan els primers llocs són Elisenda Alamany (2) com a representant del nou partit Nova i l’economista Miquel Puig (3) en qualitat d’independent; repeteixen dos dels actuals regidors a l’Ajuntament, Montse Benedí (4) i Jordi Coronas (5), i s’incorpora l’actual diputada al Parlament, Eva Baró (6).

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tots els candidats a les eleccions municipals del 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Alemany demana aplegar grans majories a Catalunya

Elisenda Alamany ha agraït la generositat d’ERC per haver propiciat aquesta nova aliança en un moment, ha dit, d’involució i regressió de drets dels catalans i d’irrupció de l’extrema dreta. Segons Alamany, la candidatura d’Esquerra “té la virtut d’aplegar al 80 % del que representa a la nostra societat”.

Els activistes de CAP Raval Nord demanen solucions a Maragall

Diversos integrants de la plataforma CAP Raval Nord s’han concentrat a les portes de l’hotel on Ernest Maragall ha fet la presentació del seu equip. El candidat a l’alcaldia ha mantingut una conversa amb representants de la plataforma, que li reclamaven una resposta àgil en relació al destí de la Capella de la Misericòrdia. Han acordat que es reuniran la setmana vinent per mirar de desencallar el tema.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Eleccions Municipals 2019 a Barcelona | Últimes Notícies” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]