Jaume Collboni

El candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, s’ofereix a visitar personalment els barcelonins per fer campanya de cara a les eleccions municipals del 2019. Aquests dies, el socialista està trucant (a través d’un missatge gravat) a les llars de la ciutat i algunes persones han enregistrat la trucada per fer-la pública a les xarxes socials. Fonts del partit han confirmat aquesta campanya a betevé.

En el missatge es pot sentir la veu de Collboni dient que “ens mereixem una Barcelona millor i treballant junts la podem aconseguir”. Acte seguit, el candidat s’ofereix a visitar personalment els veïns: “Si vols que jo mateix o qualsevol persona del nostre equip et visiti, prem l’1”, se sent. Amb aquesta campanya, Collboni segueix l’estela de Manuel Valls, que al desembre va fer una enquesta telefònica als barcelonins. Uns mesos abans, el PP també va fer trucades als ciutadans.

Collboni farà 250.000 trucades

Segons han explicat fonts socialistes, durant la campanya es faran fins a un total de 250.000 trucades, de les quals ja s’han fet més de la meitat. El PSC de Barcelona, a més, fa una valoració positiva d’aquest sistema, ja que permet als barcelonins deixar un missatge per explicar les preocupacions que tenen al seu barri.

betevé ha pogut saber que les qüestions més denunciades pels més de 4.000 barcelonins que han respost són: la seguretat, el civisme, l’ocupació, la neteja i l’habitatge. A més d’aquestes respostes, unes 1.500 persones han demanat que Jaume Collboni els visiti; el candidat socialista començarà a fer les visites a partir de l’abril.