El PSC ha presentat un autobús, batejat com el “bus de l’amor”, per contrarestar el “discurs de l’odi” del partit d’ultradreta Vox. Ho han fet coincidint amb l’acte que la formació de Santiago Abascal ha celebrat a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. El vehicle porta retolades quatre paraules: “antifeixisme”, “feminisme”, “diversitat” i “orgull”. També han inclòs imatges de parelles fent-se petons.

Aquesta ha estat una de les accions que l’esquerra ha fet a Barcelona contra la presència i el discurs de Vox a Barcelona. La mobilització més gran ha estat la protesta que han convocat grups antifeixistes a tocar de la plaça d’Espanya.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Manifestacions contra Vox convocades pels CDR i Arran. Minut a minut” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/manifestacio-contra-vox-cdr-arran-directe/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

L’autobús del PSC ha sortit aquest dissabte al matí des del Parc de la Ciutadella i circula per diversos carrers de la ciutat. El candidat del PSC a les eleccions municipals 2019, Jaume Collboni, diu que amb aquesta acció vol mostrar la Barcelona que està orgullosa de la seva diversitat i que no vol retrocedir en drets socials.

"Bus de l'amor" del PSC

Una resposta als autobusos llogats per la ultradreta

El president del PSC Barcelona, Jaume Collboni, assegura que el vehicle vol respondre als autobusos llogats per Vox de cara a l’acte que la ultradreta ha celebrat a la ciutat. El líder socialista demana “plantar cara aquells que volen Barcelona, Catalunya i Espanya en blanc i negre”.

A Collboni l’han acompanyat la número dos de la llista del PSC a les municipals, Laia Bonet, i joves del partit.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona: tota la llista” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]