L’alcaldessa, Ada Colau, ha respost amb ironia una de les preguntes que el líder municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, li ha fet en el ple d’aquest divendres. “Qui ens ho havia de dir que acabant el mandat jo podria pensar que el podem trobar a faltar en aquest plenari”, ha etzibat Colau a Fernández Díaz. L’alcaldessa s’ha mostrat convençuda que “el PP no governarà” la ciutat i dubta que tingui representació en el proper mandat.

Si finalment el PP entra a l’Ajuntament, Colau ha dit estar “bastant segura” de trobar a faltar l’actual líder municipal perquè ha assegurat que el candidat Josep Bou “ens està posant els pèls de punta”. “I vostè sembla una persona francament moderada”, ha sentenciat l’alcaldessa, que ha recriminat “les soflames xenòfobes” del president del PP, Pablo Casado, i “els paracaigudistes” de Bou i els “aplaudiments als mítings d’extrema dreta”.

Alberto Fernández Díaz no ha respost Colau tot i que en el següent torn de paraula ha deixat anar: “Em costarà atendre’m al reglament”. El ple d’aquest divendres ha estat l’última vegada que l’oposició ha pogut fer precs i preguntes al govern i a l’alcaldessa abans de les eleccions municipals del 26 de maig.