Jordi Coronas Montse Benedí

Montse Benedí i Jordi Coronas, regidors d’ERC a l’Ajuntament en aquest mandat, seran els números quatre i cinc respectivament a la llista d’Ernest Maragall per a les eleccions municipals del 26 de maig. Amb aquesta incorporació, Maragall fa confiança en dos pesos pesants del Grup Municipal d’ERC. Benedí n’és la presidenta des que va marxar Alfred Bosch, i Coronas ha fet de portaveu tot el mandat i ha estat una de les cares més visibles del grup.

Eva Baró ERC

Pel que fa al número sis, una novetat. Maragall hi ha situat la diputada d’ERC al Parlament Eva Baró. Llicenciada en psicologia, és membre de l’Executiva Nacional d’ERC i secretària d’Organització de la federació de Barcelona dels republicans. Els anys 2007 i 2008 va ser cap de colla dels Castellers de Barcelona. A banda de Benedí i Coronas, s’espera que a la llista hi hagi també la regidora Gemma Sendra, propera a Maragall.

ERC aprovarà la llista dissabte

Aquests noms de la llista es portaran a votació en el congrés que ERC de Barcelona farà aquest dissabte, en què s’ha de validar tota la candidatura. Fins ara, n’ha transcendit el número dos, l’exdiputada dels comuns Elisenda Alamany, i el número tres, que l’ocuparà l’economista Miquel Puig.

  1. Ernest Maragall
  2. Elisenda Alamany
  3. Miquel Puig
  4. Montse Benedí
  5. Jordi Coronas
  6. Eva Baró