Miquel Puig ERC

L’economista Miquel Puig serà el número tres a la llista d’ERC a les eleccions municipals del 26 de maig. El candidat, Ernest Maragall, proposarà el seu nom en el congrés que ERC de Barcelona farà aquest dissabte, en què s’aprovarà la llista electoral. Miquel Puig ha ocupat diversos càrrecs públics, com el de director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (2000-2002), i també privats, com el de director general d’Abertis Airports (2004-2007).

Miquel Puig va aparèixer a finals de gener en un acte d’una plataforma de suport a Maragall en què el candidat va anunciar que la meitat de la llista d’ERC serà amb persones independents. “La nostra candidatura, a més de tenir la marca d’ERC, serà potent i diversa, amb homes i dones de professionalitat reconeguda”, ha dit Maragall aquest dilluns en una conferència al fòrum Barcelona Tribuna.

Miquel Puig Ernest Maragall

Regidor d’Hisenda a Falset

La incorporació de Miquel Puig a la llista d’Ernest Maragall se suma a la de l’exdiputada dels comuns Elisenda Alamany, que n’ocuparà el número dos després de l’acord entre ERC i Nova. Des del 2015, Puig és regidor d’Hisenda a Falset (el Priorat), on governa la candidatura Independents per Falset. A les eleccions generals del 2015 va ser el número cinc a la llista per Barcelona de Democràcia i Llibertat (CDC, Demòcrates i Reagrupament).

Pel que fa als regidors actuals d’ERC, després de la retirada de Trini Capdevila, s’espera que en els primers llocs de la llista d’Ernest Maragall hi figurin també Montse Benedí, Jordi Coronas i Gemma Sendra.