La candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, Anna Grau, vol posar les persones grans al centre i per això ha anunciat que crearà la regidoria 60+. Entre les prioritats de la candidata a les eleccions municipals 2023 a Barcelona hi ha la de potenciar les llars compartides i les permutes perquè les persones grans que no tinguin pisos accessibles puguin traslladar-se a un habitatge adaptat a les seves necessitats.

Centres esportius gratuïts

A més, Grau ha promès que farà que els centres esportius municipals siguin gratuïts per a aquest col·lectiu per tal de —ha assegurat— puguin mantenir-se actius. La candidata ha aprofitat per acusar els altres partits no ser prou contundents amb les polítiques que proposen per a les persones grans. “No podem donar-los les engrunes o faltar-los al respecte, com ha fet Pedro Sánchez, amb entradetes al cine per dos euros”, ha afegit.

“No signaré xecs en blanc”

Sobre possibles pactes, Grau ha reiterat que no farà alcaldessa a la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, mentre que dels altres candidats ha reconegut que no pensa “signar cap xec en blanc amb ningú”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?