enquestes peu urna eleccions municipals 2023

Són diverses les enquestes a peu d’urna de les eleccions municipals 2023 que es publicaran i difondran a partir de les 20 h. Aquests sondejos permetran tenir una primera aproximació dels resultats del 28-M que podran acabar resultant quan finalitzi l’escrutini. A continuació et detallem les enquestes a peu d’urna que hi haurà aquest diumenge amb motiu de les eleccions municipals 2023.

Sondeig de betevé i ‘El Periódico’

Coincidint amb el tancament dels col·legis, betevé i ‘El Periódico’ publicaran els resultats d’un sondeig a peu d’urna fet pel GESOP, amb entre 1.200 i 1.500 a peu d’urna. Serà una de les grans enquestes de la nit que permetran veure, una hora abans de l’inici de l’escrutini, si hi ha empat o no per a la victòria del 28 de maig.

Enquestes a peu d’urna de GAD3

A banda, TV3, diversos canals autonòmics i també TVE difondran una enquesta a peu d’urna feta per GAD3 amb els resultats de 34 municipis, entre els quals Barcelona, i també entre quatre comunitats que aquest diumenge celebren eleccions autonòmiques.

Enquestes a Barcelona fins ara: què diuen?

Des de dimarts que no s’han publicat enquestes fins a les 20 h d’aquest diumenge. Abans, però, durant la campanya i la precampanya electorals, van fer-se i es van difondre diversos sondejos: alguns coincideixen en una victòria del PSC de Jaume Collboni; d’altres en una d’Ada Colau i BComú, i uns altres veuen Xavier Trias (TriasBCN) com a guanyador. ERC serà la quarta força segons la gran majoria d’enquestes, amb el PP millorant resultats.

L’entrada de Vox o la CUP no està garantida per totes les enquestes fetes fins ara. Sí que coincideixen a deixar Valents i Ciutadans fora del consistori.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?