El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Jaume Collboni, ha anat acompanyat aquest dissabte dels exalcaldes barcelonins Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu en un acte dels socialistes de cara a les eleccions municipals del 28-M. L’acte s’ha fet al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

Jaume Collboni ha conversat amb els exalcaldes i n’ha destacat el llegat a la ciutat, amb paraules també per a l’exalcalde Pasqual Maragall, absent en l’acte: “Van ser més de tres dècades de progrés, de polítiques d’esquerres i de teixir serveis als 73 barris mentre ens projectàvem al món”, ha afirmat Collboni, que ha afegit, convençut: “Hi tornarem!”.

Entrega de manifest amb millores per Barcelona

La plataforma Bo Per Barcelona ha fet arribar a l’alcaldable un manifest amb propostes i mesures recollides per millorar la ciutat. En el text, els ciutadans consultats han demanat a Collboni “uns bons serveis públics perquè tothom tingui les mateixes oportunitats per tenir una ciutat justa i equitativa”, entre altres qüestions.

“Trias va ser un mal alcalde”

Per Collboni, Xavier Trias va ser “un mal alcalde” perquè “les primeres decisions que va prendre van ser retallar i privatitzar els instruments de transformació més importants que tenia Barcelona”. Unes mesures, assegura l’alcaldable del PSC, que són “el contrari del que farem”. Jaume Collboni ha tornat a criticar que Trias “amagui les sigles” i considera que l’alcaldable de Junts “representa la candidatura de tornar al passat”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?