T2 de l'Aeroport Josep Tarradellas-el Prat

L’aeroport de Barcelona-el Prat funciona només amb la terminal T1, després que la terminal T2 hagi deixat d’operar aquest dijous a la tarda. D’aquesta manera es reorganitza l’activitat de l’aeroport, i s’adapta a la nova situació operativa generada per la crisi del coronavirus.

Les operacions d’embarcament es concentren a les zones A i D de la terminal T1. Pel que fa al control de seguretat i la facturació de les companyies es fa des de la planta 3, inclòs el servei del corredor Barcelona-Madrid. En canvi, la recollida d’equipatges es concentrarà a la sala principal, a la zona central de la terminal.

L’aparcament també es concentrarà tot a la terminal T1. Pel que fa als serveis llançadora entre les dues terminals han quedat suspesos. Per tant, l’accés a la T1 des de l’estació de Renfe s’ha de fer en metro.

Serveis essencials oberts

A banda de l’operativa de vols, també es mantindrà obert un punt de restauració a la zona d’embarcament que estarà operatiu 24 hores al dia, respectant les mesures de protecció i de seguretat. També continuaran en funcionament les màquines de d’autovenda.

A més, a la T1 es mantenen oberts els serveis bancaris (de 8.30 a 14.30 h), la farmàcia (de 9 a 13 i de 14.30 a 20 h) i l’estanc (de 9 a 17 h)