El proper millor xef jove del món podria ser el subxef del restaurant barceloní Tickets. Albert Manso competirà en la gran final de San Pellegrino Young Chef 2020, que se celebrarà a Milà els dies 8 i 9 de maig de l’any vinent. Manso, que també ha treballat al Disfrutar, ha guanyat la final regional que s’ha fet a l’Hotel W aquest dimarts.

Els 10 finalistes han cuinat una proposta i l’han presentat al jurat, format pels xefs Henrique Sá Pessoa, del restaurant lisboeta Ànima; Lucía Freitas, del restaurant A Tafona de Santiago de Compostel·la; Fina Puigdevall, de Les Cols, a Olot; Ettore Botrini, del restaurant d’Atenes Botrini’s, i Orel Kimchi, del restaurant Popina, a Tel-Aviv, Israel.

Seqüència de guatlla i vi

Per unanimitat, el jurat ha proclamat la seqüència de guatlla i vi de Manso com a guanyadora. Manso, que repeteix en el concurs, ha acudit ajudat pel seu mentor Fran Agudo, xef del Tickets. En la final de Milà del 2020 lluitarà pel títol mundial al costat d’11 joves cuiners més de tot el món.