reforma Balmes
incendi
busos Barceloneta
Sant Jordi Barcelona
signatures
12-M
Camp Nou
tdt
btv notícies migdia
ràdio
L'hora del pòdcast (R)
Inicia sessió
Registra’t
Heu perdut la contrasenya?
18 d'abril de 2024
gastronomia
Pizza, formatge, espàrrecs de Navarra i l’All Those: l’agenda gastronòmica del cap de setmana
16 d'abril de 2024
Com fer un pastís de Sant Jordi? Recepta fàcil per fer a casa
15 d'abril de 2024
10 restaurants de Barcelona celebren Sant Jordi amb una tapa elaborada amb formatge emmental AOP
21 de març de 2024
Dos barcelonins revolucionen el dònut i el fan amb gust salat i farcit de plats de cullera
9 de març de 2024
El Poble Espanyol acull el 9 i 10 de març el Gastro Fest Km0, una oda al producte de proximitat
26 de febrer de 2024
Raül Balam Ruscalleda: “L’avi Ramon i jo vam inaugurar la ronda del Litoral”
8 de gener de 2024
Núria Gironès, de Ca l’Isidre: “El Raval no està suficientment valorat pels barcelonins”
2 de desembre de 2023
El bar Velódromo celebra 90 anys amb un menú que repassa la història de Barcelona en 9 plats
21 de novembre de 2023
Albert Adrià, segon millor cuiner del món, segons The Best Chef Awards
16 d'octubre de 2023
fires i congressos
El Gastronomic Forum Barcelona prepara l’edició més gran amb 120 activitats obertes al públic
6 d'octubre de 2023
Llom de festa major o arròs a la milanesa: els plats barcelonins que el Consolat de Mar va impulsar
9 de juliol de 2023
30 receptes per a l’estiu 2023 fàcils i ràpides de cuinar
31 de maig de 2022
turisme
Rellançar Barcelona com a destinació de l’alta gastronomia
25 de maig de 2022
societat
Músics a les escoles per promoure la cuina catalana de proximitat
5 de gener de 2022
Crypto Tortell: El tortell de Reis que es pot comprar amb bitcoins
24 de desembre de 2021
estils de vida
Com fer beixamel sense lactosa per als canelons de Sant Esteve?
7 de setembre de 2021
Jordi Vilà: “Fa més il·lusió el Premi Nacional que la Michelin”
26 de desembre de 2020
Els canelons de carn, el plat estrella el dia de Sant Esteve
15 de desembre de 2020
Cinc Sentits: 16 anys picant pedra en la gastronomia barcelonina
11 de novembre de 2020
Receptes amb bolets: 5 idees per cuinar rovellons, camagrocs, ceps i molts més