originals betevé
pòdcasts
programació
què fer a Barcelona?
cultura
esports
festes majors
cas Verdejo
sentència motorista
crema contenidors
bloc Gràcia
pressupostos participatius
restaurants Nou Barris
24 h a la Boqueria
Inicia sessió
Registra’t
Heu perdut la contrasenya?
19 de maig de 2025
gastronomia
Tres restaurants de Nou Barris que mereixen una ruta pel districte més desconegut
15 de maig de 2025
El vi català es reivindica i celebra la primavera amb fires i festes a Barcelona
12 de maig de 2025
El Tast a la Rambla ha venut més de 150.000 degustacions en quatre dies en l’onzena edició
8 de maig de 2025
Primer dia del Tast a la Rambla: “És un orgull poder estar amb els millors restaurants”
Tast a la Rambla 2025: 32 restaurants i sis pastisseries oferiran platets a 6 €
5 de maig de 2025
Carles Gaig, cuiner: “Jubilar-me? La cuina és un estímul de vida que no canvio per res!”
2 de maig de 2025
Entrepanes Díaz, La Mundana i Catacroquet celebren 10 anys i recuperen els plats insígnia
22 d'abril de 2025
comerç
Segon volum de la Guia de la Restauració, amb 33 restaurants de Barcelona premiats
20 d'abril de 2025
Mor Montse Guillén, la cuinera que va portar el pa amb tomàquet i el porró a Nova York
17 d'abril de 2025
Com fer un pastís de Sant Jordi? Recepta fàcil per fer a casa
11 d'abril de 2025
El barceloní Jordi Vilà alerta amb humor del risc d’extinció de la cuina tradicional catalana
3 d'abril de 2025
Les noves obertures de La Bikineria i DelaCrem i altres estrenes gastronòmiques de l’abril
1 d'abril de 2025
Mantega, macarrons i flams: clàssics que tornen a les cartes dels restaurants més nous
27 de març de 2025
Albert Raurich porta la seva cuina al MNAC i obre Absis: “Plats ben fets, no busquem avantguarda”
24 de març de 2025
Carme Ruscalleda: “Els que som de poble sempre sabem que les coses passen a Barcelona”
Albert Molins, ‘Esmorzar de forquilla’: “Hi ha una generació que morirà sense tastar el fricandó”
14 de març de 2025
El centenari forn Gil reivindica la tradició gastronòmica catalana en un nou espai a la Rambla
13 de març de 2025
Comença el Passeig de Gourmets: “Hi ha una competència sana entre els hotels per presentar novetats”
6 de març de 2025
Torna el GastroFest Km0 al Poble Espanyol amb plats cuinats a base de productes de proximitat
Comença la quaresma: mercats i restaurants barcelonins animen a tastar i consumir bacallà
17 de juliol de 2024
3 de juliol de 2024
30 d'agost de 2024
11 de novembre de 2020
21 de maig de 2024
26 de desembre de 2024
4 de febrer de 2025
20 de febrer de 2025
2 de desembre de 2023