David Vilajoana

ha valorat per betevé el nou rival que té al play-off d’ascens a Segona B, el Terrassa, i si tindran temps suficient o no per preparar l’equip per quan arribi el moment de jugar la promoció d’ascens.

L’Europa és tercer

La sanció del Comitè d’Apel·lació de treure-li al Sant Andreu tres punts per alineació indeguda, ha fet que els andreuencs siguin quarts a la classificació i ara sigui l’Europa, qui ocupi la tercera posició. Això fa que ara a semifinals del play-off d’ascens els graciencs s’enfrontin al Terrassa.

Vilajoana preveu una eliminatòria igualada

El tècnic escapulat, David Vilajoana, ha dit que serà “un partit complicat i igualat”. A la Lliga regular al Nou Sardenya el resultat va ser d’empat a dos i a l’Olímpic de Terrassa, els egarencs es van imposar per 2 a 1. Per Vilajoana els terrassencs “tenen un equip molt equilibrat”. Això és així perquè “combinen joventut amb experiència”. Per l’entrenador gracienc el que ha de fer l’Europa “és fer bé allò que sabem fer” i no tant buscar els punts febles del rival. Vilajoana veu el seu equip capaç de guanyar-ne a qualsevol altre.

vilajoana
Foto: A.Garreta

Creu que arribaran al play-off

L’Europa podrà tornar als entrenaments per preparar el play-off d’ascens, igual que la resta d’equips, quan Barcelona entri a la fase 2 de la desescalada del coronavirus. Això vol dir, si les coses van bé i no hi ha cap contratemps, el 8 de juny i la promoció d’ascens serà a partir de la segona quinzena de juliol. David Vilajoana ens ha explicat que tenen el temps que tenen i que “ens haurem d’ajustar la planificació per arribar de la millor manera possible al play-off”. Pel tècnic, “els jugadors són responsables i conscients de la responsabilitat que tenen”, i tot i que entrenar-se a casa no és el mateix que fer-ho al camp, està segur que “arribarem en bones condicions al play-off“.