L’Europa ha caigut clarament al camp del Terrassa per 2 a 1 en el partit corresponent a la jornada 21 de la Tercera Divisió. El partit ha començat amb canvis a l’onze de David Vilajoana. Àlex Cano i Uri s’han perdut el partit per sanció per acumulació de targetes. Marc Priego ha tornar a la porteria després de dos partits en què ha jugat Uri Vives. Els escapulats han sortit amb Pastells, Alberto, Castells i Guti a la defensa. Al mig del camp Gabi, Prats i Alfons Serra, i al davant David Jiménez, Sergi Monsó i Jordi Cano. Uns 150 aficionats de l’Europa s’han desplaçat en dos autocars que ha posat el club per estar presents a l’Estadi Olímpic Municipal de Terrassa.

@CEEuropa

L’Europa es veu superat pel Terrassa

Els primers minuts del matx han servit per buscar el dominador del joc. Però el primer a manar en el partit pel que fa al marcador ha estat el Terrassa. En un llançament de falta, al minut 10, la rematada de cap de Joel Cañaveras ha acabat al fons de la porteria. Han començat minuts de domini egarenc en el partit. Al minut 17 l’àrbitre ha invalidat un gol de David Jiménez per fora de joc. Els de Vilajoana han començat a crear perill a la porteria d’Ortega. Al minut 23, ha arribat el segon gol del Terrassa. Marc Priego ha fet una sortida de pilota defectuosa que ha caigut a un jugador del Terrassa, i aquest ha passat a Sergi Arranz, que ha fet el segon. Amb el dos a zero el conjunt de Xavi Molist s’ha dedicat a controlar el ritme del partit, mentre que els graciencs han intentat crear perill a la porteria d’Ortega sense gaire encert.

Els escapulats no reaccionen a temps

Al descans, Vilajoana ha fet el primer canvi, ha marxat Sergi Monsó i ha entrat Èric López, que debuta després de retornar al club en el mercat d’hivern i de jugar un mesos a la Fundació Grama. Un canvi que no ha fet variar res, ja que el Terrassa ha seguit dominant el joc i l’Europa ho ha buscat però sense gaire fe. Al minut 54, en una contra del conjunt de Molist ha estat el tercer molt a prop però Priego ha enviat a córner el xut de Domi. Els minuts han passat i l’Europa ha estat incapaç de crear cap ocasió, malgrat que David Vilajoana ho ha buscat fent entrar Joel Jorquera al davant per un defensa, Alberto González. A vuit minuts per acabar Jorquera ha pogut marcar amb un xut ras que Ortega ha enviat a córner. Al minut 89, Jordi Cano ha fet el gol escapulat després de rematar una centrada dins de l’àrea. Al final, derrota escapulada per 2 a 1.