Josu Rodríguez

El Sant Andreu finalment acabarà quart a la classificació del grup cinquè de la Tercera Divisió, després que el Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol hagi dictaminat restar-li tres punts per aliniació indeguda d’un jugador andreuenc, Josu Rodríguez, en el partit contra la Pobla de Mafumet. Els quadribarrats van guanyar als tarragonins per 1 a 0, però ara aquells tres punts passen a mans de la Pobla.

El Sant Andreu s’enfrontarà a l’Hospitalet

Amb aquests tres punts menys el Sant Andreu perd un lloc a la classificació. De ser tercer passa a ser quart i, per tant, a les semifinals del play-off d’ascens a Segona B els de Mikel Azparren s’enfrontaran a l’Hospitalet, primer classificat, i no al Terrassa, que era segon.

Els andreuencs tenen els mateixos punts a la classificació que l’Europa i el Comitè d’Apel·lació dictamina que és el gol-average general, i no el partitcular entre els dos equips, el que acaba definint l’ordre a la classificació. Per tant, els escapulats ara són tercers i s’enfrontaran al Terrassa a les semifinals del play-off d’ascens.

Hi haurà recurs al TAS

Després de la decisió del Comitè d’Apel·lació el Sant Andreu presentarà recurs davant el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport, que depèn del Consell Superior d’Esports, per defensar els seus interesos.