Els quatre equips catalans que han de disputar el play-off d’ascens a Segona B, l’Hospitalet, el Terrassa, l’Europa i el Sant Andreu, podran començar a entrenar-se quan els seus municipis passin a la fase 2 de desescalada pel coronavirus.

Foto: A.Garreta

Tots estan en fase 1

Tot just aquest dilluns, les regions sanitàries a les quals pertanyen els quatre equips han estrenat la fase 1. L’Hospitalet pertany a la regió de l’àmbit metropolità sud, Terrassa a l’àmbit metropolità nord i Europa i Sant Andreu a l’àmbit de Barcelona ciutat.

 

El permís governatiu

La Federació Espanyola ha informat a tots els clubs, dels 18 grups que participaran en el play-off d’ascens a Segona B, que podran iniciar els treballs un cop el Consell Superior d’Esports hagi donat el vistiplau.

 

Foto: UE St.Andreu

 

Normativa estricta

Podran entrenar-se sempre que es garanteixi el compliment del protocol bàsic s’actuació que va resoldre el CSD el dia quatre de maig. Els clubs hauran de satisfer les ordres de Ministeri de Salut i complir amb els requisits per tornar als terrenys de joc.  Els equips participants en la fase final d’ascens a Segona B han d’omplir un formulari en que es comprometen a respectar la normativa vigent i l’hauran d’enviar al Consell Superior d’Esports abans de l’inici dels entrenaments.

Evitar el contagi

Les instal·lacions en les quals s’entrin els futbolistes i els equips tècnics que participin en els entrenaments han de respectar la normativa quan als accessos, circulació, dispensadors de gel hidroalcohòlic, limitació de l’aforament i desinfecció. Tot el personal de cada club que estigui involucrat en el play-off haurà de passar dues proves pel coronavirus.

 

Play-off a finals de juliol

La Federació Espanyola va recomanar que el play-off exprés d’ascens a Segona B es disputi les dues últimes setmanes de juliol. Depenent quan entrin a la fase 2 les regions sanitàries a les quals pertanyen els clubs, tindran més o menys temps per preparar la fase final.