El Club Esportiu Europa ha empatat a 2 amb el Terrassa en el debut dels de David Vilajoana al Nou Sardenya. Els escapulats s’han avançat als 10 minuts de partit, però el Terrassa ha empatat vuit minuts més tard. A la segona part, un gol més per a cada equip i repartiment de punts a l’estadi gracienc.

Gols matiners

El primer gol del partit l’ha fet Gabi López quan encara no s’havien disputat 10 minuts de partit. Ha estat un gol matiner que el Terrassa ha aconseguit igualar vuit minuts més tard, gràcies a l’encert de Coro.

A la segona part, però, els gols han trigat a arribar. Al minut 77, Sergi Arranz ha fet l’1 a 2. Un gol que posava els egarencs per davant en el marcador, però tres minuts més tard Alfons Serra, molt oportú, ha aconseguit el segon gol de l’Europa, que ha acabat fent que els dos equips es repartissin els punts.

Les valoracions de David Vilajoana

Després de la derrota davant el Vilafranca a la primera jornada, l’equip de David Vilajoana ha sumat el primer punt de la temporada.