El Sant Andreu ha decidit recórrer al Tribunal d’Arbitratge de l’Esport contra la sanció que aquest dilluns ha confirmat el Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol. Al Sant Andreu li treuen els tres punts que va guanyar contra la Pobla de Mafumet per alineació indeguda de Josu Rodríguez.

El president andreuenc, Manuel Camino, també defensa en nom del seu club que a l’hora de decidir la goal average amb l’Europa caldria tenir en compte el partit disputat i que va acabar amb 0 a 2 per als andreuencs al Nou Sardenya.

La federació catalana en té la clau

Els andreuencs defensen que Josu havia complert la sanció en el partit que s’havia de jugar al camp el Reus i que no va disputar-se perquè el conjunt roig-i-negre ja no participava en la competició però als equips rivals els sumaven els punts en joc.

La setmana prèvia al matx contra la Pobla, el Sant Andreu va rebre l’autorització de la Federació Catalana de Futbol perquè Josu jugués contra el filial del Nàstic. Aquest escrit és la prova que presentarà el club quadribarrat davant el Tribunal d’Arbitratge perquè li donin els tres punts en joc, tres punts vitals perquè signifiquen que l’Europa acaba la Lliga en tercera posició i el Sant Andreu, quart.

Canvi de rival

En el play-off final el 1r classificat jugarà contra el 4t i el 2n, contra el 3r. Això significa que ara per ara els partits de semifinals seran l’Hospitalet – Sant Andreu i Terrassa-Europa. En aquesta fase final en cas d’empat guanyarà el partit el millor classficat durant la Lliga. En una hipotètica final entre l’Europa i el Sant Andreu, els graciencs en tindrien prou amb un empat per pujar de categoria, per això és tan important l’ordre classificatori.

Foto: A.Garreta