Luis Suárez

cada cop està més a prop d’obtenir l’alta mèdica. Pel que es veu en els entrenaments que fan a la ciutat esportiva l’uruguaià cada dia es troba en millor forma i no dubta a anar pel terra doblegant el genoll en qualsevol jugada que considera necessària.

 

Operació al genoll dret

Luis Suárez va lesionar-se en la semifinal de la Supercopa d’Espanya que van jugar a l’Aràbia Saudita el 9 de gener contra l’Atlètic Madrid (2-3). El davanter va fer-se mal al genoll dret i només arribar a Barcelona va passar pel quiròfan i van intervenir-lo del menisc extern. Encara no es parlava gaire del coronavirus i tot feia preveure que l’uruguaià tornaria a juga a mitjans del mes d’abril.

La realitat ha estat molt diferent per a Luis Suárez, per al Barça, per al futbol i per a tot el món, així que el número 9 blaugrana ha hagut d’afrontar una part important de la recuperació en confinament.

 

El gran fitxatge

Abans

de l’aturada total, Suárez ja havia treballat alguns dies a la gespa acompanyat dels preparadors físics i ara ja ho fa amb el grup de 10 futbolistes que permet la reglamentació. La progressió és òptima i si no hi ha cap mena de recaiguda, Suárez serà el gran reforç per al Barça en els 11 partits que s’han de jugar el campionat de Lliga i fins on arribi l’equip a la Champions.