L’Espanyol segueix entrenant-se de cara al retorn a la competició. Aquest dimarts ha estat el segon dia que els blanc-i-blaus s’han pogut exercitar grupalment, després que aquest dilluns tornessin als entrenaments en grup. Un nou pas endavant en la desescalada del coronavirus i que apropa una mica més el reinici de la Lliga. Adrián Embarba ha estat la veu del vestidor.

Embarba i la unió del vestidor

Adrián Embarba, fitxat per l’Espanyol en el mercat d’hivern, aquest dimarts ha fet de portaveu del vestidor i ha explicat les seves sensacions ara que l’equip ja ha tornat als entrenaments de camp. El futbolista ha dit que els jugadors estan molt compromesos i units per afrontar el repte que els espera, que no és cap altre que el de salvar l’equip del descens.

Embarba
@RCDespanyol

Preocupat per l’alt risc de lesions

L’extrem afegeix que ara mateix el que més li preocupa davant el retorn a la competició és la salut dels jugadors. El davanter creu que hi ha un alt risc de lesions i que, per tant, s’haurà de vigilar molt per intentar evitar al màxim, sobretot, les lesions musculars. De fet, tant l’entrenador, Abelardo, com el preparador físic, Jaume Bartrés, ja van advertir d’aquest risc.