Els rondos han estat els grans protagonistes a l’entrenament del Barça d’aquest dilluns. Després de més de dos mesos sense veurel’s a causa del coronavirus, aquest dilluns al matí i amb el retorn de les sessions en grup han tornat els rondos.

Rondos i vestidors

El fet d’entrar a la fase tres dels entrenaments ha permès sessions amb grups de fins a 10 jugadors i, per tant, la pilota els rondos han tornat sobre la gespa dels camps d’entrenaments de la ciutat esportiva. Els jugadors també han pogut trepitjar els vestidors, que van ser desinfectats aquest cap de setmana.

 

Dos grups, i els porters a part

El grup més matiner ha estat el format per Piqué, Sergio, Suárez, Messi, Jordi Alba, S. Roberto, Vidal, Ansu Fati, Riqui Puig i R. Araujo. En el segon Quique Setién i els seus col·laboradors han treballat amb Semedo, Rakitic, Arthur, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, De Jong, Junior, Collado i Monchu. Els porters Ter Stegen, Neto i Iñaki Peña s’han entrenat de manera individual.

 

 

La fase 3 de la Lliga

El Barça feia setmana i mitja que havia tornat a la feina, però durant aquests primers dies les sessions havien estat de manera individual. Ara el Ministeri de Sanitat ha autoritzat als equips poder entrenar-se en grups de fins a 10 jugadors més quatre membres de l’equip tècnic. Els rondos han tornat a can Barça com a conseqüència de l’entrada en la fase 3 de protocol de tornada als entrenaments que marca la Lliga.