Barça futbol sala
@FCBfutbolsala

El Barça de futbol sala ha reprès aquest dimarts al matí els entrenaments a l’aire lliure i de manera individualitzada tal com marquen els protocols de seguretat a causa de la pandèmia del coronavirus.

Treball bàsicament físic

L’equip d’Andreu Plaza s’ha exercitat als camps de futbol de la ciutat esportiva, d’aquesta manera han pogut mantenir les distàncies de seguretat que marquen les autoritats sanitàries. Els espais estaven ben delimitats per a cada jugador i la sessió ha estat de dues hores i bàsicament amb treball físic.

Barça futbol sala
@FCBfutbolsala

Lozano, recuperat, Ferrao i Esquerdinha encara no

Sergio Lozano, lesionat al bíceps femoral de la cuixa esquerra, s’ha entrenat amb normalitat. En canvi, Ferrao i Esquerdina, que tot i que evolucionen bé de les lesions, encara estan fent treball de recuperació.

Barça futbol sala
@FCBfutbolsala

El Barça, tal com va acordar la Federació Espanyola de Futbol, està pendent de saber com es resoldrà el play-off exprés pel títol de Lliga que han de jugar els vuit primers equips classificats de la Lliga, però que encara no té data. Pel que fa a la Final Four de la Champions, de moment, està ajornada.