Europa torna entrenaments

Els jugadors de l’Europa tornaran a entrenar al Nou Sardenya després de 88 dies sense fer-ho. Els escapulats reiniciaran els entrenaments el pròxim 8 de juny per preparar el play-off d’ascens a Segona B. Això sí, tot dependrà, tal com està previst, que aquell dia la regió sanitària de Barcelona es trobi en la fase 2 del desconfinament de la covid-19.

Entrenaments, a porta tancada i de manera individual

L’equip del CE Europa tornarà a la feina al municipal del Nou Sardenya. Ho faran complint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries respecte als entrenaments. És a dir, les sessions es faran a porta tancada i de manera individual. A l’estadi, només hi podrà accedir el personal imprescindible i els entrenaments no es podran fer amb tots els jugadors a la vegada i en un mateix espai.

Durant aquests dies, el Nou Sardenya s’està preparant per poder rebre la plantilla de l’Europa. El Municipal ha iniciat les millores, pel que fa a prevenció, per quan tornin els homes de Vilajoana als entrenaments. Unes sessions que, inicialment, seran de manera individual i amb distància entre els jugadors.

Dimecres, 4, els tests del coronavirus

Abans d’iniciar els entrenaments, la primera plantilla escapulada (jugadors, cos tècnic i “staff”) passaran aquest dimecres, 4 de juny, el test de la covid-19. Serà el pas previ i necessari pel retorn individual als entrenaments. Aquests tests, que aniran a càrrec de la Federació Espanyola de Futbol, es faran a les dependències de la Mutualitat de la Federació Catalana de Futbol.

Un cop comencin els entrenaments, els jugadors de l’Europa tindran poc més d’un mes per preparar el partit de semifinals contra el Terrassa. La intenció de les federacions espanyola i catalana és que els partits d’ascens a Segona B es disputin a mitjans de juliol.