detingut robatoris mossos

Un home de 20 anys ha ingressat a la presó després que els Mossos d’Esquadra el detinguessin dimecres, 27 de maig, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a establiments comercials i tres temptatives de robatoris a interior de vehicles estacionats en pàrquings d’ús privat. Durant el confinament per coronavirus, el detingut va entrar a robar en dues farmàcies, un centre esportiu i un bar, d’on va sostreure la  recaptació i un patinet elèctric. La policia investiga ara si l’home podria estar implicat en altres fets de les mateixes caracterísitiques.

El “modus operandi” que utilitzava sempre era el mateix: trencava la vidriera del local per endur-se la recaptació i els objectes de valor que hi havia a l’interior. Durant el mes de maig, el detingut va realitzar robatoris en dues farmàcies i un centre esportiu que acull una fundació que subministra aliments a persones en risc de vulnerabilitat i que, per tant, ha tingut molta activitat durant les últimes setmanes. El darrer robatori amb força el va realitzar en un bar, d’on va sostreure la  recaptació i un patinet elèctric, a més de causar greus danys a la vidriera del establiment.

El jove acumula més d’una vintena de detencions per fets similars. A més, els Mossos l’acusen d’intentar robar també en almenys tres vehicles estacionats en aparcaments privats i de saltar-se una ordre de prohibició d’entrada en un dels aparcaments on va actuar que tenia des del mes de desembre.

Els Mossos tenen oberta una investigació ja que no descarten que l’home pugui estar relacionat amb els altres robatoris similars. El detingut ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial.