Sant Andreu

El Sant Andreu té marcat en vermell el dilluns 8 de juny al calendari. És el dia que l’equip tornarà als entrenaments per començar a preparar el play-off d’ascens a Segona B. I ho podrà fer sempre que la regió sanitària de Barcelona, tal com s’ha demanat i s’espera, accedeixi a la fase 2 de desconfinament del coronavirus.

Entrenaments a porta tancada i grups reduïts

La plantilla s’entrenarà al Narcís Sala a porta tancada i en grups reduïts. Els futbolistes s’han exercitat a casa seva durant els gairebé aquests tres mesos de confinament i últimament han pogut també practicar esport a l’aire lliure. La tornada a l’activitat es farà en grups reduïts i seguint totes les normes i protocols sanitaris establerts. Les instal·lacions també hauran estat degudament desinfectades.

El Sant Andreu passarà aquest dimecres tests serològics

A més, la plantilla i el cos tècnic es faran aquest dimecres els tests serològics per tal de descartar que hi hagi cap contagi. Es preveu una segona tongada de tests abans de disputar les semifinals de la promoció d’ascens a Segona B, fixades per al cap de setmana del 18 i 19 de juliol.