Cada cop pren més cos que el play-off exprés d’ascens a Segona B es disputi les dues últimes setmanes de juliol, quan s’espera que el coronavirus hagi retrocedit suficientment.

Segona quinzena de juliol

La Federació Espanyola de Futbol ha enviat una circular als clubs implicats en la qual els explica el pla sobre el qual treballa per portar a terme el play-off. Planteja disputar la fase final a partir del dissabte dia 18 de juliol i acabar-la el dissabte dia 25 de juliol. És una proposta que ha de ser aprovada pels òrgans competents i que resta condicionada pel parer de les autoritats sanitàries. Són dates, doncs, totalment condicionades per l’evolució de l’estat d’alarma.

 

El pla d’entrenaments

La federació també explica el pla d’entrenaments que haurà de seguir cada equip participant en el play-off abans de jugar els partits. Hi haurà tres fases de preparació:

1-entrenament individualitzat

2-entrenament mitjà per grups, mai abans de l’1 de juny

3-entrenament total o de precompetició, no abans del 15 de juny

4-disputa dels partits

Els implicats

Els quatre equips implicats del grup català de la Tercera Divisió són l’Hospitalet, el Terrassa, el Sant Andreu i l’Europa. Les semifinals enfrontaran l’Hospi amb l’Europa i els egarencs contra el Sant Andreu.
Els partits es jugaran en camp neutral, sense públic i en partits de 90 minuts, és a dir, sense pròrroga ni penals. Si al final del partit el resultat és d’empat, guanyarà l’equip més ben classificat durant la temporada regular.

La segona oportunitat per a l’Hospi

En cas que l’Hospitalet no pugi en el play-off amb els altres equips catalans, encara tindrà una nova oportunitat. La Federació guarda dues places d’ascens per als primers classificats de les lligues regulars que no hagin pujat en la fase final. La fase addicional es disputarà entre l’1 i el 9 d’agost.