Festa terrassa Gràcia
Foto: @marcferragut22

La Guàrdia Urbana percep que en els últims dies s’han incrementat les trucades de veïns per queixes de soroll provinents de domicilis. El cert és que aquest augment coincideix en el temps amb la fase 1 de la desescalada i l’autorització de fer trobades familiars o d’amics de fins a 10 persones.

Alguns ciutadans han denunciat a Twitter trobades de grups més grans dels permesos en les terrasses dels pisos de la ciutat.

Segons l’Ajuntament, les trucades dels darrers dies han augmentat respecte a l’inici del confinament i les xifres comencen a ser similars a les d’abans de l’estat d’alarma. Per ara, no s’han quantificat les actes que s’han aixecat aquest cap de setmana, però assegura que “les queixes no tenen per què ser motiu d’estar fent res il·legal”.

També durant el cap de setmana es va denunciar una festa a la terrassa de la discoteca Opium amb força gent. S’hi van concentrar desenes de persones i va haver polèmica a les xarxes perquè molts usuaris van dir que no es van respectar les distàncies de seguretat i que la majoria no duia mascareta.