Positiu coronavirus CE Europa
@CEEuropa

Un dels membres de la primera plantilla del CE Europa ha donat positiu en la prova de la covid-19 que van passar els jugadors i tècnics escapulats. El club gracienc, però, està en espera de rebre el certificat oficial dels resultats per part de la Federació Espanyola de Futbol.

S’activen els protocols pel positiu

El CE Europa, com tots els equips que disputaran el play-off a Segona B, han de passar dos tests del coronavirus, previs a la disputa de les semifinals d’ascens. En el primer, fet el 3 de juny passat, un dels membres del primer equip escapulat ha donat positiu. El club no ha volgut comunicar si es tracta d’un jugador o d’un dels membres de l'”staff” tècnic.

Un cop rebuda la informació, a Gràcia estan pendents de rebre el certificat final oficial de la RFEF. Mentrestant, la persona afectada es farà en les pròximes hores un estudi diagnòstic complet que inclourà una prova PCR (reacció en cadena de la polimerasa). Els resultats, que es coneixeran en els pròxims dies serviran per certificar o no la situació clínica actual. De moment, i com a precaució, l’Europa ha activat els protocols d’aïllament i seguretat preventius i ja ha comunicat que l’afectat no participarà en els entrenament escapulats fins que es pugui garantir un resultat negatiu.

Més tests i primer entrenament

Pel pròxim divendres, 5 de juny, està previst que els jugadors i tècnics que tenen fitxa federativa del filial o del juvenil, però que formen part de la dinàmica de treball del primer equip i que poden participar en entrenaments o partits dels de Vilajoana, passin també els tests del coronavirus.

Un cop tinguin totes les dades, el primer equip de l’Europa farà la primera sessió d’entrenament el pròxim dilluns, 8 de juny. Moment en què s’espera que la ciutat de Barcelona passi a la fase 2 de la desescalada que permet els entrenaments individuals en equipaments municipals.