Terrassa FC – CE Europa. Aquesta serà una de les dues semifinals del play-off exprés que decidirà els finalistes que optaran a l’ascens a Segona Divisió B i que es jugarà a finals de juliol. El Terrassa, que era segon quan es va aturar la competició per la pandèmia del coronavirus, se les haurà amb els escapulats després que el Comitè d’Apel·lació tragués tres punts al Sant Andreu per alineació indeguda. Un partit molt igualat però en el qual el Terrassa tindrà un avantatge clau: si al final dels 90 minuts el resultat és d’empat, seran els egarencs qui passin a la final.

Terrassa Europa playoff Segona B exprés

David Vilajoana: “Serà un greuge si el Terrassa pot començar a entrenar-se abans”

El tècnic del CE Europa, David Vilajoana, ha reconegut que, juntament amb la UE Sant Andreu, estan en contacte amb l’Ajuntament per saber quan podran fer servir les instal·lacions municipals per entrenar-se. Per Vilajoana, si el Terrassa pot començar abans a entrenar-se serà “un greuge que la Federació Catalana hauria de tenir en compte.” De moment, la plantilla gracienca està convocada la setmana entrant per fer els testos de la covid-19. Sobre el Terrassa, Vilajoana reconeix que serà un “os dur de rosegar”, ja que si són a dalt és perquè s’ho mereixen i preveu una eliminatòria molt igualada.

Xavi Molist: “És com una primera jornada i a veure què passa”

Xavi Molist, l’entrenador dels egarencs, creu que si té el permís de l’Ajuntament de Terrassa per començar a entrenar aquesta setmana, podran fer-ho. Això sí, Molist és molt clar en els protocols: “Anirem del pàrquing al camp i del camp al pàrquing. No es dutxen allà i no vull ni que es toquin“. El tècnic és conscient que durant les primeres setmanes tocarà fer entrenaments individuals però posant l’exigència molt alta perquè “el jugador sap el que s’hi juga”. Molist veu l’Europa com “un grandíssim equip amb grandíssims jugadors, tot i que defensa que el principal és preocupar-se d’ells mateixos per passar a una final d’un play-off exprés que considera que no té favorits perquè tots “parteixen de zero. Serà com una primera jornada de Lliga i a veure què passa.”