horaris play off

L’Estadi Municipal de Badalona podria ser la seu del play-off d’ascens a Segona B. El camp, inaugurat el 2017, acolliria les semifinals i la final de la promoció d’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol. Totes les parts implicades, Ajuntament de Badalona, Federació Catalana de Futbol i els quatre clubs classificats, hi estan treballant per anunciar els propers dies la seu definitiva.

Les semifinals i la final

El play-off d’ascens a Segona B el jugaran els quatre primers equips classificats quan es va aturar la Lliga a causa del coronavirus. En una semifinal s’enfrontaran l’Hospitalet i el Sant Andreu i en l’altra es veuran les cares el Terrassa i l’Europa. Els guanyadors d’aquests dos partits s’enfrontaran a la final i el vencedor serà el club que pugi de categoria.

Badalona i la seva proximitat

Tampoc encara no són oficials les dates del play-off, però, tot fa pensar que les dues semifinals es jugaran el cap de setmana del 18 i 19 juliol i la final serà una setmana més tard, sempre que l’evolució de la pandèmia de la covid-19 ho permeti. La proximitat de Badalona respecte a les ciutats dels quatre equips classificats és un punt a tenir en compte de cara a la decisió final.