El primer que fan tots els equips professionals abans de reprendre l’activitat esportiva és passar pels serveis mèdics. El protocol per evitar contagis pel coronavirus estableix que els esportistes passin un test de salut que els ha de permetre, o no, accedir a la primera fase d’entrenaments.  El Barça de futbol sala, igual que ha fet l’equip de bàsquet blaugrana, s’ha sotmès aquest dilluns al matí a l’examen mèdic. Si no hi ha cap contraordre, l’equip començarà immediatament als entrenaments individuals per passar més endavant a les sessions en grup.

Objectiu revalidar la Lliga

La temporada passada el Barça de futbol sala va recuperar el títol de Lliga després de cinc temporades sense aconseguir-lo per la tirania del Movistar Inter. Ara el repte és revalidar-lo però serà molt complicat, aquest any la Federació Espanyola ha decidit que el campió sortirà d’un play-off amb eliminatòries a partit únic que disputaran els vuit primers classificats en el moment de l’aturada sobtada de la competició. Com deia l’ala brasiler Daniel Shiraishi, “serà com una fase final de la Copa”. El seu tècnic, Andreu Plaza, no està d’acord amb aquest play-off exprés. Considera que no premia els mèrits contrets durant 23 jornades i iguala el que han fet prèviament els vuit primers i encara més jugant en una seu imparcial i sense públic a les graderies.

Aquest són els emparallaments

  • Movistar Inter – Jaén Paraíso Interior
  • Barça – Llevant UD
  • Viña Albalí Valdepeñas – Osasuna Magna
  • ElPozo Múrcia – Palma Futsal

 

No se sap res de la Champions

Totes les competicions i partits UEFA, inclosos els amistosos, per a clubs i equips nacionals, tant per a homes com per a dones, queden en suspens fins a nou avís. Les decisions sobre les dates d’aquestes competicions es prendran i s’anunciaran més endavant”. Això ho publicava la UEFA el dia 17 de març, des de llavors, cap més novetat respecte a UEFA Futsal Champions League que s’havia de disputar a Minsk entre 24 i 26 d’abril amb el Barça com a participant.

El calendari ja estava fet

Semifinals: divendres, 24 d’abril
FC Barcelona – KPRF (Rússia) 17 h
ElPozo Múrcia – Tyumen (Rússia) 20 h

Tercer i quart lloc: diumenge, 26 d’abril
14.30 h

Final: diumenge, 26 d’abril
17 h

Els culers han guanyat dues vegades aquesta competició, els anys 2012 i 2014.