El Barça de futbol sala s’ha proclamat campió de Lliga després de superar ElPozo Múrcia en el cinquè partit de la final per 3 gols a 2. Un gol d’Esquerdinha a la primera part i dos del capità Sergio Lozano a la segona han donat el títol als blaugrana al Palau. El quart del palmarès del Barça.

Primera part amb domini dels murcians

El Barça no ha començat bé i ElPozo Múrcia ha posat a prova el porter Juanjo. El Barça ha resistit bé els primers 15 minuts fins que en una jugada de pilota aturada, Esquerdinha (1-0) ha obert la llauna quan pitjor estaven els blaugrana. Els murcians han continuat atacant i generant perill, però també el Barça que ha enviat un xut al pal amb una falta de Lozano i ha gaudit d’un doble penal.

Els blaugrana sentencien a la segona part

A la represa, els homes entrenats per Andreu Plaza han sortit molt millor i Sergio Lozano (2-0) ha marcat el 2 a 0 en una jugada individual. El mateix jugador, avui el millor de la final, ha sorprès amb un xut uns minuts després per marcar el 3 a 0. ElPozo Múrcia se l’ha jugat amb el porter jugador quan faltaven 10 minuts de partit. Després d’enviar una pilota al pal, Andresito ha marcat el 3 a 1 quan faltaven cinc minuts per al final i a les acaballes i ja sense opcions, Andresito ha fet el definitiu 3 a 2.

Lozano dedica el títol a l’afició

Després de forçar el 5è partit, i recuperar el factor pista, els blaugrana no fallen i guanyen una Lliga que feia sis anys que no alçaven. Aquesta temporada, doncs, amb la Copa del Rei i la Copa d’Espanya els blaugrana sumen el triplet. També ha estat el comiat de Leo Santana, que la propera temporada no jugarà al Barça.