Els jugadors del RCD Espanyol han tornat als entrenaments després de dos mesos sense poder-ho fer a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per culpa del coronavirus. Un cop superats els tests de la malaltia, els blanc-i-blaus han començat les rutines dels entrenaments.

Entrenaments en grup i en diferents espais

Els jugadors, que han estat convocats a primera hora del matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, ho han fet seguit les recomanacions de la Lliga i del Consell Superior d’Esports. Ho han fet en grups de vuit jugadors i dividits al mateix temps en quatre esportistes en cada grup. Els exercicis els fan als dos camps d’entrenament de gespa natural que hi ha a Sant Adrià i als dos gimnasos. D’aquesta manera, els jugadors de l’Espanyol no han tingut cap tipus de contacte entre ells.

Per arribar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, els jugadors ho fan de la mateixa manera que ho van fer la setmana passada quan van fer-se els tests de la covid-19. Els blanc-i-blaus arriben amb els seus cotxes a l’aparcament i amb la roba que necessitaran per entrenar ja posada. Un cop acaben la sessió, s’emporten la roba que farà servir l’endemà i marxen amb la que han fet servir i sense dutxar-se, ni passar pels vestidors.

A més de la roba desinfectada, els jugadors tenen altres mesures de seguretat per evitar contagis, com són l’aplicació de gel desinfectant, medició de la temperatura i màxima puntualitat, ja que cada cop que hi ha un canvi de torn entre jugadors, totes les instal·lacions són netejades a fons per treballadors del club.

Entrenaments jugadors RCD Espanyol
@RCDEspanyol

Dos mesos sense entrenar

Amb el retorn als entrenaments, els jugadors de l’Espanyol hauran estat 60 dies sense fer-ho. El 12 de març l’equip va tornar de Navata, a l’Alt Empodrà, on estaven fent una estada per preparar els importants partits de Lliga que els d’Abelardo tenen per endavant. Els blanc-i-blaus ocupen l’última posició del campionat i tenen les places de salvació a sis punts.

Matías Vargas torna als entrenaments
@RCDEspanyol