Andreu Plaza

El tècnic del Barça de futbol sala, Andreu Plaza, ha repassat al programa ‘Superesports’, de RAC1 l’actualitat del futbol sala i del seu equip enmig de la crisi del coronavirus. El tècnic considera que si la Lliga Nacional de Futbol Sala s’acaba amb un play-off de partit únic seria poc raonable perquè hi tenen molt a perdre. Plaza també creu que la final a quatre de la Champions s’hauria de disputar al setembre.

 Pendents de la finalització de la LNFS

Plaza ha dit que “des del primer dia els jugadors estan monitoritzats per mantenir la forma física. Hem fet tres xerrades telemàtiques per donar-nos ànims“. Tampoc no sap quan podran tornar a jugar i afegeix que “és difícil no saber què passarà. La majoria dels nostres jugadors són brasilers i tenen les famílies lluny i són les situacions que més malament suporten, igual que les lesions”.

Plaza no afirma ni desmenteix tots els rumors de baixes com la de l’ala Roger Serrano. Diu que “ara mateix no tenim cap confirmació d’altes o baixes perquè el coronavirus ho ha canviat tot”.

El tècnic blaugrana, juntament amb Inter Movistar, ha parlat de la possible data de la Final Four de la Champiojns que s’ha de disputar a Minsk. Diu que “a l’agost és una mala data per jugar. No és possible. La UEFA vol jugar la competició, és una Final Four, però la data de setembre estaria dins la lògica de la preparació de l’equip”.

També li generen dubtes les finalitzacions del play-off a la LNFS i afegeix que “un partit format copa no em convenç. Ens juguem massa coses, no acabar finalistes implica no jugar la Champions. Ens hi juguem molt, no és ni just ni raonable. La nostra classificació ens dona un avantatge que no es correspon a una eliminatòria a partit únic”.

Plaza planteja també que no sap com es reprendran les competicions, “sembla que al juny es podrien reprendre les competicions però tenim un problema de logística. No hi ha avions, hotels, restaurants… Com viatgem?”.