àtic luxe Mandarin Oriental
Foto: KKH Property Investors

Un particular estranger ha comprat per més de 40 milions d’euros un àtic de 650 m² a la confluència del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal. La promotora KKH Property Investors ha confirmat l’operació de venda del que està considerat un dels pisos més cars de la història de la ciutat. L’àtic dúplex ocupa les tres plantes superiors del complex residencial de luxe Mandarin Oriental Residences Barcelona, l’antiga torre Deutsche Bank. Es tracta d’un projecte dissenyat per l’arquitecte Carles Ferrater que consta de 34 habitatges.

Foto: KKH Group
àtic luxe Mandarin Oriental
Foto: KKH Group

El pis es va posar a la venda fa mig any, el juny del 2022. Llavors la promotora ja va anunciar que tindria en compte “únicament ofertes a partir dels 40 milions” i que ja n’havia rebut algunes. L’àtic forma part d’un edifici de 20 plantes de 500 m² cadascuna. Els 34 habitatges construïts tenen entre una i quatre habitacions i superfícies que oscil·len entre els 120 i els 580 m².

Foto: KKH Group
Foto: KKH Group
Foto: KKH Group

De seu bancària a complex de luxe

El fons inversor KKH Property Investors va comprar l’edifici Deutsche Bank per 90 milions d’euros l’any 2014. En un principi, la idea era instal·lar-hi un hotel de gran luxe i una botiga, però la moratòria de llicències d’allotjaments turístics, decretada a tota la ciutat, el va fer desistir de la idea. Finalment, van apostar per edificar els habitatges més exclusius de la ciutat, amb unes vistes “úniques” i que ofereixin als propietaris els mateixos serveis que tindrien si visquessin en un hotel. De fet, l’edifici disposa de serveis comunitaris com un gimnàs, un “spa”, una piscina amb jardí i una biblioteca.

Foto: KKH Group