Mobile World Congress 2024 Barcelona

El Mobile World Congress 2024 a Barcelona presenta les últimes novetats en matèria de telefonia mòbil i noves tecnologies. El saló va arrencar després del sopar d’autoritats al MNAC i amb el repte d’arribar als 95.000 visitants ─l’any passat en van ser 88.500─. En aquesta edició, marcada per la sequera, el congrés va molt més enllà de la telefonia mòbil i presebta els grans avenços en matèria d’intel·ligència artificial, realitat virtual i 6G.

A continuació et detallem tot el que has de saber sobre el Mobile World Congress 2024 a Barcelona, amb les dates, les novetats i com arribar al saló.


Què vols saber sobre el MWC 2024?


Dates del Mobile World Congress 2024 a Barcelona

El Mobile World Congress 2024 a Barcelona va començar aquest dilluns, 26 de febrer, i s’allargarà fins el 29. Durant aquests quatre dies, el recinte firal de Gran Via s’omple d’expositors i visitants interessats en el mercat de la telefonia mòbil i, especialment, en les noves tecnologies.

Com arribar al Mobile World Congress de Fira de Barcelona?

L’organització del Mobile World Congress 2024 a Barcelona recomana utilitzar el transport públic per accedir al recinte firal i, de fet, proporciona a tots els inscrits al saló un abonament gratuït per als quatre dies que dura al saló que permet moure’s lliurement per la zona 1 i, a més, inclou un trajecte a l’aeroport.

Metro

  • L9 Sud: parades Fira i Europa Fira (accés sud).
  • L10: parada Foc (accés nord).
  • L1: la parada de la Torrassa connecta amb l’L9 Sud.
  • L3: la parada de Zona Universitària connecta amb l’L9 Sud.
  • L5: la parada de Collblanc connecta amb l’L9 Sud.

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Per facilitar la mobilitat de congressistes, FGC incrementa la freqüència de trens de la línia Llobregat-Anoia i augmenta la capacitat dels combois que arriben al recinte firal de Gran Via.

  • L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60: parada Europa-Fira (accés sud)

Bus. A més de les línies de bus convencionals, TMB habilita un bus llançadora entre la plaça d’Espanya i el recinte firal.

  • Línies H12, V1, 46, 65 i 79 de TMB

Quines són les novetats del MWC 2024?

Una edició més, el Mobile World Congress 2024 a Barcelona porta les últimes novetats en l’àmbit de la telefonia mòbil i les noves tecnologies. Aquest any se centra, entre d’altres, en la intel·ligència artificial o els nous usos del 5G i del 6G, que ja comença a prendre forma. Durant el congrés, s’ha presentat també el primer cotxe volador i els avenços en realitat virtual i augmentada.

Qui intervindrà en el MWC 2024?

En el marc del Mobile World Congress 2024 a Barcelona, es fan diverses xerrades en què participen desenes de ponents que formen part de la cúpula d’empreses i organitzacions destacades en l’àmbit de la telefonia mòbil i les noves tecnologies.