Mossos esquadra detingut robatoris violents Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a la matinada dos lladres i van impedir un robatori en una botiga de luxe del passeig de Gràcia. L’element clau que va activar l’actuació policial va ser que els agents van detectar l’entrada a Barcelona de tres vehicles que habitualment s’usen per cometre encastaments. A partir d’aquí van iniciar-ne el seguiment discret per l’avinguda de la Diagonal.

En arribar al passeig de Gràcia, un vehicle va aturar-se en una botiga de luxe i en van baixar cinc persones que van accedir al local comercial. Poc temps després van sortir de l’establiment amb bosses i en direcció als vehicles que estaven estacionats esperant-los.

Quatre lladres van fugir a gran velocitat

De les cinc persones, una va quedar detinguda i les altres quatre van poder pujar a tres vehicles, una furgoneta i dos cotxes de gran cilindrada, que van fugir de la zona a gran velocitat. Un dels cotxes va intentar atropellar els agents del Grup de Delinqüència Urbana, però aquests van esquivar-los i un dels agents va trencar el vidre del vehicle amb la defensa.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Eixample mantenen oberta una investigació per localitzar les persones que juntament amb els dos detinguts haurien intentat accedir a l’establiment comercial. Tots els vehicles utilitzats duien plaques de matrícula falses.

25 detinguts en una operació amb drons contra els robatoris a pisos a les Tres Torres