hotel luxe sant adrià besòs
Foto: STS

Les firmes Ennismore i ASG han anunciat que el macrohotel de luxe que desenvolupen a primera línia de mar a Sant Adrià de Besòs obrirà portes el segon semestre del 2024. Les dues companyies han signat un acord de gestió a llarg termini que durà per primer cop a Europa la marca SLS. Es tracta d’una finca de més de 31.000 m2 situada al costat de la platja davant el port esportiu del Fòrum i just a tocar de la ciutat de Barcelona.

Tot i no trobar-se al municipi de Barcelona, l’hotel agafarà el nom de la ciutat. L’SLS Barcelona tindrà 490 habitacions amb balcons, tres piscines, un saló de ball de 772 m2, “spa”, centre de benestar i saló de bellesa. També disposarà d’una zona de restauració al terrat, amb oferta de bars i restaurants.

L’empresa celebra “obrir a Barcelona”

El director d’operacions de SLS, Chadi Farhat, ha destacat que “obrir a Barcelona suposa fer créixer la marca SLS a Europa. SLS Barcelona està situat en una ubicació magnífica que ofereix molt als seus clients“. L’empresa SLS, té set hotels, a Beverly Hills (Los Angeles, els EUA), Miami (els EUA), Bahamas, Cancun (Mèxic) i Dubai. També n’obrirà un altre a Puerto Madero (l’Argentina) al maig d’enguany i un l’any vinent a Scottsdale (els EUA).

L’obertura de l’hotel de luxe a Sant Adrià de Besòs contrasta amb la normativa de Barcelona, concretament amb el PEUAT, que limita l’obertura d’establiments nous. Els impulsors de l’hotel venen als clients potencials que l’establiment es troba a prop del districte 22@.