La mitjanit de dimecres a dijous l’oci nocturn tornarà a obrir les portes, però ho podrà fer només a l’exterior i fins a les 3 h. De fet, amb aquestes limitacions tan sols podran aixecar la persiana cinc de les 74 discoteques de Barcelona. Es tracta de quatre locals del front marítim que disposen de terrasses i d’una discoteca del Poble Espanyol.

La gran majoria de sales de concerts tampoc podran obrir aquesta mitjanit. Només ho podran fer aquelles que disposen de terrasses interiors o algunes carpes. A la pràctica això significa que només obriran un 2 % de les sales.

Als locals que poden reobrir serà obligatori l’ús de la mascareta sempre que no es consumeixi i no es permetrà el ball. Malgrat que l’horari de tancament serà a les 3 h, es donaran 30 minuts de marge per buidar l’establiment.

Passaport de la covid per accedir a l’interior dels locals

La patronal del sector confia a poder reobrir el conjunt de l’activitat, també en interiors, a partir del 15 d’octubre. El govern encara no ha confirmat que aquesta sigui la data definitiva però ha avançat que en aquest cas es demanarà el passaport de la covid per accedir als locals.

La restauració allarga l’horari

A partir de la mitjanit del 23 de setembre la restauració també podrà allargar mitja hora l’horari de tancament, fins la 1 h. Tot i això, es continuarà mantenint a les taules el límit de 10 persones a l’exterior i sis a l’interior.