Què?

El Sónar -que al juny finalment reprendrà (l’enyorada) cita estival el 16, 17 i 18 de juny 2022- s’avança i presenta aquesta tardor una proposta relacionada amb la inteligència artificial i la música, un festival en el qual col·labora betevé. A través de la nostra web podreu seguir els concerts d’aquest “Sónar de tardor”.


Quan?

Del 27 al 30 d’octubre del 2021


Què hi trobareu

AI and Music S+T+ARTS Festival

27, 28 d’octubre | Festival d’intel·ligència artificial aplicada a la música.

El nou festival d’intel·ligència artificial i música, organitzat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i betevé, i impulsat per S+T+ARTS de la Comissió Europea reunirà experts, científics, professionals i artistes de tot el món per debatre, explorar i demostrar la interacció entre humans i tecnologia a través d’un ampli i impactant programa de concerts, conferències, demostracions i hackathons.

21 shows musicals que integren la intel·ligència artificial.  

Destaca: Holly Herndon, María Arnal i Tarta Relena o d’altres projectes artístics com Mouse on Mars, Hamill Industries & Kiani del Valle, AWWZ, Nabihah Iqbal and Libby Heaney o Reiko Yamada, així com un històric DJ set a càrrec d’una intel·ligència artificial que punxarà, sense assistència humana | Pati de les Dones, al CCCB.

La nit del dimecres 27 d’octubre L’Auditori de Barcelona: Concert Inaugural de l’AI and Music S+T+ARTS Festival, amb el pianista i compositor Marco Mezquida estrenant el show “Piano+AI”. Un dels molts concerts que emet la web de betevé.SónarCCCB 2021

29 i 30 d’octubre: | Concerts, conferències, demostracions, workshops, projeccions i càpsules audiovisuals cada dia, d’11 a 0 h, al CCCB (i a altres espais de Barcelona i ciutats europees).

Els dies 29 i 30 d’octubre, aquest format especial de Sónar presentarà els nous treballs dels artistes locals i internacionals més innovadors de la música contemporània com Koreless, Tirzah, Leon Vynehall, Space Afrika, Parrenin / Weinrich / Rollet, Object Blue A/V Live, BFlecha, Il Quadro di Troisi, Die Wilde Jagd, Rakky Ripper, DJ Nigga Fox, Cora Nova & The Artifacts, Marina Herlop, Bikoko, Sau Poler, Iro Aka, Materia, Palica o Verde Prato, La Niña Jacarandá, entre molts altres. Tots els concerts es realitzaran al Hall i al Teatre del CCCB.

Per inaugurar SónarCCCBSónar, l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) presentaran per primera vegada un experiment de neurociència per explorar com funciona la curiositat humana a través de la música. Els resultats: els dies 29 d’octubre al CCCB, i el 30 d’octubre, a la sala Salamandra de L’Hospitalet.

El programa de SónarCCCB es completa amb les conferències i workshops de Sónar+D i culminarà amb una marató de documentals sobre electrònica el diumenge 31 d’octubre a Aribau Multicines en associació amb el festival In-Edit. El dia anterior, dins del programa de xerrades de SónarCCCB tindrà lloc una conversa cara a cara entre Laurent Garnier i J.A. Bayona.Cicle de xous immersius a l’IDEAL

La programació del Sónar s’expandeix per tota la ciutat, i durant tot l’any, amb la creació d’una nova sèrie de shows audiovisuals immersius que tindrà lloc aquesta tardor a IDEAL Centre d’Arts Digitals de Barcelona.

Els dies 16, 17 i 18 de setembre, es va celebrar l’estrena de Koraal-Magma, un xou audiovisual de John Talabot i Desilence, que va obrir un cicle de concerts immersius d’artistes locals de Sónar a l’IDEAL. Més endavant, el 7 i 8 d’octubre va ser el torn de Raül Refree & Pedro Vian feat. Pedro Maia A/V set. A continuació us mostrem un tast d’aquests dos shows, que betevé va enregistrar i que properament us oferirà en versió completa -juntament amb altra part de la programació del Sónar (tardor)-.

“Koraal – Magma” a IDEAL |Nou show audiovisual de John Talabot i Desilence

Raül Refree & Pedro Vian feat. Pedro Maia A/V set a IDEAL


Accés

Les entrades per als festivals AI and Music i SónarCCCB 2021 estan a la venda a través de sonar.es i les entrades per Sónar a l’IDEAL, a idealbarcelona.com.