La perruquera Jaqueline Jiménez ha engegat una campanya que és tot un exemple de solidaritat entre comerços. Ofereix descomptes del 15 % o, fins i tot, talls de cabell gratuïts a canvi de consumir un mínim de 25 euros en bars i restaurant de Nou Barris. La idea és donar un cop de mà a aquests negocis que ara han hagut de tancar el seu servei dins els locals i terrasses per les restriccions. La fórmula beneficia totes les parts.

Solidaritat entre comerciants

La Jaqueline coneix de primera mà les històries de moltes propietàries, cambreres i treballadores de la restauració, ja que són clientes seves. En aquest temps, com altres negocis, han hagut d’afrontar les pèrdues econòmiques derivades del confinament i la crisi sanitària. “Tinc moltes clientes que són cambreres. I veient la situació, que són les més afectades, d’allà va sorgir la idea de fer alguna cosa per motivar la gent a consumir en aquests negocis que ara ho estan passant malament”.

“Avui per tu, demà per mi”

Durant aquest mes, la Jaqueline ofereix un 15 % de descompte en serveis de perruqueria i estètica per a compres de més de 25 euros en bars i restaurants de proximitat. A més, regala un tall de cabell gratuït per tiquets de més de 40 euros. “No és un local gran, però crec que amb una mica que aportem, si tots aportem una mica, com dic jo, un gra de sorra… avui per tu, demà per mi. Demà no sé si hauré de tancar la meva perruqueria, i què faré?”, explica la Jaqueline.

Amplia l’oferta a tota la ciutat

En un principi la campanya estava pensada per a Nou Barris, però veient l’acollida, la Jaqueline ha decidit ampliar la iniciativa en el temps i el radi. També accepta tiquets de bars i restaurants d’altres districtes de la ciutat, a excepció de les cadenes de menjar ràpid.