L’any passat, l’administració de loteria El Mussol del Clot va vendre dècims del primer premi de la Loteria de Nadal. Van repartir aproximadament 11 milions d’euros entre veïns i veïnes d’aquest barri del districte de Sant Martí.

Hi ha clients que demanen el número 26.59o

Un any després, recorden aquell dia 22 desembre del 2019 com un dels més feliços i importants. Expliquen, també, que el número premiat, el 26.590, està tenint força èxit aquest any i que estan venint nous clients pel fet d’haver-lo venut l’any passat.

Tot i això, adverteixen que la crisi derivada del coronavirus també s’està notant en la venda de loteria. Esperen, però, que la situació millori i poder tornar a donar un premi aquest any, un dels més difícils dels darrers temps.

Van repartir 11 milions d’euros en dècims

El número premiat el van vendre a l’administració ubicada al carrer de Lope de Vega. La responsable de l’establiment, Laura Puentes, explica que per a ells va ser un dia molt emocionant. Van repartir aproximadament 11 milions d’euros entre la gent d’un barri treballador. Veïns i clients que van poder superar situacions complicades gràcies al premi.

El número guanyador, el 26590, el van encarregar perquè corresponia a una data: el 26 de maig del 1990. No el van vendre tot, només 26 dels 50 dècims que tenien.