La capital de Colòmbia es troba immersa en un procés de transformació. Sota el nom de Bogotà Humana, el projecte preveu la construcció de 70.000 habitatges socials en els pròxims cinc anys i també rehabilitar-ne 140.000 més. Tot plegat obre oportunitats importants per als professionals de l’arquitectura i la construcció.

Novetats del saló

El Barcelona Meeting Point arriba a la setzena edició amb novetats, com l’anomenat Clúster d’Agències Immobiliàries. Es tracta d’una zona comú central, un espai de negocis, perquè cadascuna de les agències pugui organitzar-hi la seva oficina de vendes. Serà un gran espai de 200 metres quadrats.

Per tercer any consecutiu el saló acull el Russian Meeting Point, amb la presència de 70 agents de la propietat immobiliària de Rússia.

El Barcelona Meeting Point vol ser un any més escenari de debat dels temes del sector immobiliari tant nacional com internacional. De les conferències programades en aquesta edició en destaquem una centrada en la reforma del sistema financer i les conseqüències que podrà tenir en el sector i una altra que tractarà les oportunitats de negoci que comportarà la creació de l’anomenat “banc dolent”.