Enmig de 200 quilos de residus que 25 submarinistes voluntaris de la Guàrdia Urbana han tret de les platges de Barcelona hi havia una petita sorpresa. Una ampolla petita amb un missatge optimista a dins. Els bussos no s’hi ha fixat durant la neteja subaquàtica, que han fet amb agilitat abans no se’ls acabés l’aire de les bombones.

Ha estat en sortir quan han analitzat les piles de brossa i han vist ben bé de què es tractava. En una ampolla petita, amagada enmig d’objectes, llaunes, ulleres de platja i parts d’embarcacions hi havia un missatge. En obrir-la, els voluntaris l’han llegit i han trobat un missatge escrit a mà per una noia en què es demanava la fi de la crisi, que la gent que està aturada trobi feina i que tothom pugui assolir els seus somnis.

Finalment, la Guàrdia Urbana han retornat l’ampolla al mar perquè el missatge arribi al seu destinatari. A més, segons fonts de la policia local, han considerat que el desig de la noia és compartit per molta gent i l’han llençat al mar per veure si així es fa realitat.