sant pau recinte modernista

Un any més, el Recinte Modernista de Sant Pau se suma a les activitats de Nadal de la ciutat. Aquí t’expliquem totes les propostes que hi trobareu!


Mapatge de Nadal al Recinte Modernista de Sant Pau

Durant les festes de Nadal, la façana principal del Recinte Modernista s’il·lumina amb diferents referències a l’arquitectura modernista i la història de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Del 23 de desembre al 6 de gener.


Llums de Sant Pau fins al 16 de gener: NOVETAT

El Recinte Modernista de Sant Pau ofereix aquest any un nou escenari de llums. És l’espectacle ‘Llums de Sant Pau’, que vesteix façanes i patis de llums nadalenques a partir de les 18 h i vol evocar paisatges de conte de fades hivernal. Milions de punts de llum al llarg d’un recorregut circular d’uns 1,5 quilòmetres crearan jardins i figures oníriques |  Cada dia fins al 16 de gener, entre les 18 h i les 22.30 h.

A més, les visites habituals al Recinte Modernista amplien horaris del 26 de desembre al 6 de gener: Sant Pau es podrà visitar de 10 a 17 h.

llums sant pau
Foto: Hospital de Sant Pau

Altres activitats de Nadal al Recinte Modernista de Sant Pau

A banda del recorregut de llums, el Recinte Modernista de Sant Pau organitza per Nadal altres activitats per fer en família.

11 i 18 de desembre, 1 i 8 de gener, 11.30 h

  • Visita familiar Llum, colors i natura: Sant Pau era un hospital ple de plantes, colors i amb animals que vigilaven les estances dels malalts. Amb l’ajut d’un mediador cultural, descobriràs en família el singular projecte que va dissenyar l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Aprendreu a identificar les característiques del modernisme i coneixereu la decoració de l’antic complex hospitalari, mitjançant dinàmiques visuals i experimentals | Activitat recomanada per a nens i nenes de 5 a 10 anys. Grups reduïts | general 12 euros, de 3 a 11 anys, 5 euros, menors de 2 anys gratuït.

12, 19 i 26 de desembre, 2 i 9 de gener, 10.30 h

  • Visita teatralitzada: Viatja als orígens del Recinte Modernista amb la companyia del seu arquitecte, Lluís Domènech i Montaner, i una de les infermeres de la primera etapa de vida de l’Hospital. Qui millor que ells dos per explicar com es va construir i com funcionava l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau?. Visita guiada en català | 22 €, de 12 a 29 anys, majors de 65 i Amics del Recinte Modernista 16 €, de 3 a 11 anys: 5 €, menors de 2 anys gratuït

19 de desembre, 10.30 i 12 h

  • Una de pastorets: Prepara’t per gaudir d’una divertida i explosiva història de pastorets amb titelles. Repassarem les nostres tradicions nadalenques a través de jocs, endevinalles, contes i nadales amb l’ajut de Rosa Fité. Espectacle familiar en català | general 15 €, 12 a 29 anys, majors de 65 i Amics del Recinte Modernista 12 €, de 3 a 11 anys, 5 €, menors de 2 anys, gratuït.