Aquest Nadal 2020 no hi ha haurà “mapping” al Recinte Modernista de Sant Pau: consulta aquí les activitats alternatives.

El mapatge a Sant Pau tornarà a omplir la façana del Recinte Modernista de Sant Pau. Quan arriba Nadal, des de ja fa anys, aquest espai representa el solstici d’hivern amb l’espectacle ‘La llum de Sant Pau’ per celebrar que els dies comencen a allargar-se, que el sol s’imposa més que la foscor i que la natura es prepara per revifar. Un espectacle que serveix també per homenatjar Lluís Domènech i Montaner, que va projectar aquest espai emblemàtic de la ciutat.

 

  • Dies de projecció:

Del 21 de desembre al 6 de gener (gratuït)

  • Horaris:

De 18 a 22 h. Projeccions cada 30 minuts

Una projecció que sorprèn molta gent

La majoria de persones que han vist el mapatge expliquen que els ha agradat. Alguns, però, asseguren que repeteixen cada any i que enguany no s’ha modificat la projecció respecte a la del 2018. Si no t’hi pots apropar, a continuació tens el vídeo sencer. La projecció té una durada d’uns 10 minuts i s’acompanya de música instrumental i d’efectes de so.

Altres activitats de Nadal
  • Concert infantil: El viatge d’en Till

Els Barcelona Clarinet Players proposen descobrir la riquesa sonora del clarinet amb un divertit concert inspirat per un dels personatges populars més estimats a Alemanya.

Dissabte, 21 de desembre. 17 h

  • Espectacle infantil: ‘El Trencanous’

Carla i el Quintet Quatre+1 us conviden a fer un viatge màgic al món que imaginà Piotr Ilitx Tchaikovski al seu ballet del Trencanous. Un contacontes acompanyat de música que ens transportarà a la màgica Nit de Nadal. (15 € accés recinte i espectacle / nens 5 €)

Diumenge, 22 de desembre, a les 12 h (15 € accés recinte i espectacle / nens 5 €)

  • Visites teatralitzades

El Recinte Modernista proposa fer un viatge al passat i visitar Sant Pau en família, amb el seu arquitecte, Lluís Domènech i Montaner, i una de les infermeres de l’hospital. Qui millor que ells per explicar com es va construir el conjunt modernista i com funcionava quan era un hospital?

Horaris: 21, 22, 28 i 29 de desembre i 4 i 5 de gener, a les 10.30 h (20 € adults / 5 € menors, entre 6 i 11 anys)

  • Visita familiar

Els dies d’obertura del recinte (15 € /entre 6 i 11 anys nens 5 € ) se’ls dona una bossa amb plànol il·lustrat, prismàtics i llapis)

El Recinte Modernista ofereix aquesta altra activitat per fer en família i poder conèixer aquesta joia arquitectònica. A través d’un recorregut ideat especialment per als més petits que aniran descobrint les cinc característiques principal del modernisme i la història de l’antic Hospital de Sant Pau (recomanat per a infants de 6 a 11 anys).